Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
26.09.2020
Rozdíl mezi fondánovým listem a jedlým papírem
Pokud se ptáte, jaký je rozdíl mezi fondánovým listem a jedlým papírem a který vybrat, dozvíte se to v tomto článku. číst celé
26.09.2020
Jak správně použít fondánový list
Použití a skladování obrázků potištěných na fondánovém listu. číst celé
25.09.2020
Jak správně použít jedlý papír
Použití a skladování obrázků potištěných na jedlém papíru. číst celé
Zobrazit všechny články
Aktuální doba dodání

Z důvodu velkého vytížení již u nových objednávek, které obsahují perníčky, negarantujeme jejich doručení do Velikonoc (perníčky pečeme a zdobíme vždy čerstvé až po obdržení objednávky a dáváme si na nich záležet - aktuálně máme již plný výrobní plán). U objednávek, které obsahují pouze fondánové listy, je doba dodání cca 2-3 dny. Děkujeme za pochopení.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Štěpánce Tomanové, se sídlem Rožmberská 324, 38101 Český Krumlov, IČ 09341692 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde pro vás pečeme a tiskneme

Rožmberská 324, Horní Brána
381 01 Český Krumlov

 
TIP: Spojte vyzvednutí vaší objednávky s krásnou procházkou Českým Krumlovem, centrum města je vzdálené jen 10 minut pěšky od nás. :-)
Kontakt
Váš perníkový dealer - Štěpánka
Váš perníkový dealer - Štěpánka
(Po-Pá, 8-18 hod.)
©2020 JEDU NA PERNÍKU - domácí výroba perníčků a tisk na jedlý papír a fondánové listy
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz