Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
26.09.2020
Rozdíl mezi fondánovým listem a jedlým papírem
Pokud se ptáte, jaký je rozdíl mezi fondánovým listem a jedlým papírem a který vybrat, dozvíte se to v tomto článku. číst celé
26.09.2020
Jak správně použít fondánový list
Použití a skladování obrázků potištěných na fondánovém listu. číst celé
25.09.2020
Jak správně použít jedlý papír
Použití a skladování obrázků potištěných na jedlém papíru. číst celé
Zobrazit všechny články
Aktuální doba dodání

Z důvodu velkého vytížení již u nových objednávek, které obsahují perníčky, negarantujeme jejich doručení do Velikonoc (perníčky pečeme a zdobíme vždy čerstvé až po obdržení objednávky a dáváme si na nich záležet - aktuálně máme již plný výrobní plán). U objednávek, které obsahují pouze fondánové listy, je doba dodání cca 2-3 dny. Děkujeme za pochopení.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Štěpánce Tomanové, se sídlem Rožmberská 324, 38101 Český Krumlov, IČ 09341692 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde pro vás pečeme a tiskneme

Rožmberská 324, Horní Brána
381 01 Český Krumlov

 
TIP: Spojte vyzvednutí vaší objednávky s krásnou procházkou Českým Krumlovem, centrum města je vzdálené jen 10 minut pěšky od nás. :-)
Kontakt
Váš perníkový dealer - Štěpánka
Váš perníkový dealer - Štěpánka
(Po-Pá, 8-18 hod.)
©2020 JEDU NA PERNÍKU - domácí výroba perníčků a tisk na jedlý papír a fondánové listy
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz